Mijn favoriete blogs over persoonlijke financiën

Wanneer ik wat vrije tijd heb, lees ik financiële blogs en onderzoek ik de financiële vooruitzichten voor de casino-industrie. Als er één ding is wat ik met zekerheid weet, dan is het het feit dat er duizenden blogs over persoonlijke financiën zijn. Ik zit al een tijdje in deze arena en heb daardoor al een aantal geweldige bloggers mogen ontmoeten. Zonder enige twijfel zou ik met gemak een top 100 kunnen samenstellen van de beste blogs over financiën, maar dan zou dit artikel heel erg lang (en vermoedelijk) wat saai worden. Daarin beperk ik mijn opsomming tot slechts enkele blogs die je zeker moet hebben gelezen. Hier komen ze:

The blonde on a Budget – fabelachtig en toch goedkoop leven

Freelance-schrijver Cait Flanders volgt een tweejarig zelfopgelegd inkoopverbod. Ze zegt dat het haar uit de schulden heeft gehouden en haar meer zelfvertrouwen heeft gegeven. Ze startte haar blog, Blonde on a Budget, vier jaar geleden om haar ervaring in het afbetalen van een schuld van $ 30.000 te documenteren.

Millennial Money Man

Bobby Hoyt (de Millennial Money Man) deelt hoe hij zijn leningsschuld voor zijn studies heeft betaald om levensliquiditeit te behalen.

Money Peach

Er was een tijd dat Chris Peach en zijn vrouw, Andrea Robinson, geen twee keer moesten nadenken om geld uit te geven. Ze kregen een schuld van $ 52.000, die ze binnen 7 maanden hebben afgelost. Peach heeft zijn blog, Money Peach, gemaakt om anderen te leren hoe ze hun financiën het best kunnen beheersen.

The College Investor

The College Investor is een werktuig om een studentenlening te verkrijgen en te begrijpen hoe je geld investeert.

Afford anything

Als je jezelf kan vinden in diepgaande discussies over allerlei financiële onderwerpen (vooral hypotheken), dan is dit jouw blog. Van de artikelen tot de discussies in de reacties, op Paula’s blog leer je heel veel!

Budgets are sexy

Ik volg J. Money al jaren! Zijn onconventionele benadering van persoonlijke financiën is wat ik zo leuk vind aan hem. Budgets are sexy is een persoonlijke financiële blog die je wakker zal houden. J. Money schrijft wat hij denkt en voelt, meestal zonder filter. Lees je zijn artikelen dan voelt het alsof je met hem in de bar hangt, samen wat biertjes drinkt, en over geld praat.

Club Thrifty

Holly schrijft voor meerdere financiële websites over het internet, maar Club Thrifty is haar eigen blog. Zij en haar man delen geweldige inzichten om geld te besparen, te reizen en zonder schulden te leven.