Over mijn blog

Waarom een blog over financiën?

Waarom financiën? Een vraag die eenvoudig te beantwoorden is. Ik woon in Amsterdam en heb net mijn Master behaald in Internationale financiën (MIF) aan de Amsterdamse Business School. Financiën is iets waarin ik mijn roeping heb gevonden en waar ik ook dagelijks mee bezig ben. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn familie en vrienden.

We leven in een wereld waarin de waarde van geld alsmaar belangrijker wordt. Het wordt dus net zo belangrijk om goed op te letten wat je ermee doet en doordacht te investeren. Deze blog heb ik opgericht om een breder publiek te bereiken. Na het bereiken van de nodige educatieve kwalificaties en vaardigheden, is het natuurlijk ook belangrijk om precies te definiëren wat ik hier als financiële schrijver zal gaan brengen. Zoals de naam al zegt, creëert een financiële schrijver educatieve inhoud en/of commentaar op de financiële sector. Via mijn blog geef ik jullie mijn mening of breng ik artikelen over recent bedrijfsnieuws of problemen, zoals bijvoorbeeld nieuwe trends in de financiële sector. Het behalen van mijn Master in financiën kan me helpen om me als ​​individu te onderscheiden, maar ik heb geen studies genoten in journalistiek en aangezien ik nog maar pas ben afgestudeerd, heb ik ook weinig werkervaring. Echter heb ik al wel veel contacten en bronnen binnen het bankwezen die me helpen om ideeën op te lossen zodat ik het financieel nieuws nog beter kan interpreteren. Ik heb al een mooie fundering gelegd door middel van mijn studies en het beheren van mijn eigen uitgaven en investeringen, die van mijn familie en heel wat vrienden. Deze blog hoop ik dan ook te vullen met interessante content, voornamelijk gezien vanuit eigen ervaring of verkregen informatie tijdens mijn jarenlange studies aan de Amsterdamse Business School.